Jongste telg in Nijhof-Wassink Groep familie is Nijwa Zero BV

Binnen ons dealerbedrijf Nijwa Groep zijn we met Volvo en Renault Trucks voorzichtig gestart met de verkoop van elektrische trucks en de Renault Master ZE. Op dit moment zijn het slechts een paar modellen die verkocht kunnen worden. Vanaf begin volgend jaar kunnen wij een breder dieselgamma ook als elektrische variant gaan aanbieden.

Het gaat dus snel en er komt een grote verandering op ons af, zeker ook in onze werkplaatsen. Het onderhoud van een elektrische voertuig vraagt om een andere aanpak dan dieselvoertuigen. Los van de techniek zal het aantal service-uren per truck volgens de voorspellingen dalen. Ook een feit is dat naast de aandrijflijn er nog erg veel ‘andere’ technieken op en aan de trucks en opleggers zit.

Elektrisch en/of waterstof is in aantocht en we willen ook in dat segment vooroplopen in kennis en kunde voor onze klanten en medewerkers. Daarnaast blijven wij de komende jaren volop uiterst schone dieselvoertuigen verkopen en onderhouden. Met de dieseltechniek hebben we al ruim 50 jaar ervaring en zijn wij een geweldige partner voor onze klanten.

Duurzame oplossing

Binnen de Nijwa Groep hebben wij ervoor gekozen om deze ontwikkelingen en kansen van elektrische en waterstofvoertuigen niet af te wachten, maar te omarmen, te onderzoeken en mee aan de slag te gaan. Een proactieve aanpak om onze werkplaatsen ook in de toekomst gevuld te houden en onze klanten te voorzien van een duurzame oplossing voor hun wagenpark.

Dit betekent dat we kijken welke merken ons huidige gamma kunnen aanvullen zodat we een breed aanbod van elektrische voertuigen in de verkoop en in de werkplaats hebben. Wij onderzoeken hoe we laadinfra gaan verkopen en onderhouden. Daarnaast wordt er ook bekeken welke diensten er nog meer ontwikkeld dienen te worden om onze huidige en nieuwe klanten te helpen in hun zoektocht naar het verduurzamen van hun wagenpark.

Nijwa Zero

Nijwa Zero is ons antwoord op deze vragen uit de markt. Nijwa Zero is jouw partner in emissievrije mobiliteit. Binnen Nijwa Zero gaan we aan de slag om nieuwe merken met 100% emissievrije voertuigen zoals Maxus in de markt te zetten en wordt er gekeken naar nieuwe diensten voor onze klanten. Bij Nijwa Zero gaan we volop pionieren. Binnen de Nijwa Groep houden we onverminderd focus op de grote dieselvloot en de technische ontwikkelingen binnen zowel Volvo als Renault Trucks.

Aangepaste openingstijden in de zomer

Tijdens de vakantieperiode hebben wij aangepaste openingstijden.

Tijdens de vakantieperiode hebben wij van 10 juli t/m 20 augustus 2021 (week 28 t/m 33) aangepaste openingstijden:

Maandag t/m vrijdag          :  8:00 - 17:00 uur
Zaterdag                               :  8:00 - 12:30 uur

Nooddienst 24/7 bereikbaar

Een calamiteit? Uiteraard staat onze nooddienst wel 24/7 paraat.

 

Nijwa Trucks Drachten wenst je een prettige vakantie!